Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Για τον αγορίνα

Το τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό των παιδιών είναι ένα μυστήριο. Ποτέ δεν παύουν να μας εκπλήσσουν. Όταν μάθαμε ότι περιμένουμε δεύτερο παιδάκι η πρώτη στην οποία το είπαμε ήταν η κόρη μας η οποία ενθουσιάστηκε. Πριν καλά καλά προλάβουμε να το πούμε στους δικούς μας άρχισε να το λέει σε όλο τον κόσμο γνωστούς και αγνώστους. Πηγαίναμε στο super market και έλεγε στην κυρία στο ταμείο «η μαμά μου έχει ένα μωρό στην κοιλιά της» (πλάκα ακόμα η κοιλιά της μαμάς). Την πρώτη φορά που κλότσαγε το μωρό και έβαλε το χέρι της και το κατάλαβε ενθουσιάστηκε. Την άλλη μέρα το πρωί με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι της για να βάλει το χέρι της στην κοιλιά μου να δει αν κλοτσάει πάλι το μωρό. Βρε το μωρό κοιμάται. Όοοοοχι εκεί η Μυρτώ. Φίλαγε την κοιλιά μου σε ανύποπτο χρόνο. Έβαζε μία μπάλα κάτω από την μπλούζα της για να είναι και εκείνη έγκυος. 


                                    Η μάσκα που έφτιαξε η Μυρτώ για τον αγορίνα! 

Σήμερα έφτιαχνε μάσκες με τον μπαμπά της στον υπολογιστή. Αφού λοιπόν έφτιαξε δική της μετά λέει θα φτιάξω μία για τη μαμά, μετά έφτιαξε μία για τον μπαμπά και μετά μας λέει «θα φτιάξω μία για τον αγορίνα». Ποίος είναι ο αγορίνας ρωτάμε «ε να, το μωρό στην κοιλία της μαμάς» ήταν η απάντηση «για να μη στεναχωριέται που δε θα έχει» ήταν η εξήγηση. Μετά μας αποκάλυψε επίσης ότι όταν είναι στο σχολείο μας σκέφτεται λέει (όλους μαζί) που θα πηγαίνουμε βόλτα το νεογέννητο! Άγνωσται αι βουλαί των παιδιών. 

2 σχόλια:

  1. Αντε με το καλό να έρθει, να το δει και απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ. Δεν είμαι και πολύ σίγουρη (για να μην πω αισιόδοξη) για το τι θα λέει όταν τον δει. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή